Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/literatu/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/literatu/lib/db/db.lib.php on line 256
Literatura copii

Despre noi
Cine suntem?
Câtiva scriitori, profesori si elevi din diferite orase ale tarii si din afara Romaniei de diferite vârste, animati de o pasiune comuna: literatura pentru copii. Care, dupa opinia noastra, incepe sa fie din ce in ce mai putin cunoscuta, apreciata, promovata.

Ce dorim?
Sa punem bazele unui nou portal, literaturacopii.ro, care sa devina locul de intâlnire al tuturor celor care iubesc literatura adevarata, cartile de valoare pe care autorii români sau din alte spatii culturale le-au dedicat celor mici. Sa ne reîntoarcem la personajele care ne-au mângâiat copilaria, sa uitam (macar pentru o vreme) de jocurile pe Internet, de spatiul virtual al calculatorului. Sa nu uitam cum arata si cum miroase o carte de curând scoasa din tipografie. Cât de frumos convietuiesc cuvintele pline de invataminte ale scriitorului cu ilustratiile minunate ale artistului desenator. Sa reînvatam sa iubim cartile si pe autorii lor.
In fine, sa-i descoperim pe micii scriitori, aflati acum pe bancile scolii, si sa îi invitam sa vina alaturi de noi. Sa publice aici primele creatii literare, de care vom fi mândri impreuna cu ei si cu dascalii lor. Portalul nostru va asteapta.
Literaturacopii.ro
Despre noi

Portofoliu

Redactie

Companie

Campanii

Contact

Noutati editoriale

Scriitori

Literatura populara

Revista Regatul Cuvintelor

Eveniment

Micul scriitor

Proza

Editura Zorio

Editorial

Video - Audio

Poezii

Personalitati literare

Carti online

Educatie

Cartea care imi place

Teatru radiofonic

Limba romana

Este parerea mea

Literatura clasica - proza

Literatura clasica - poezie

Formular de contact

Trimite