Ministerul Educației a aprobat o nouă serie de manuale școlare pentru elevii de clasa a V-a
Ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, a aprobat astazi, 6 septembrie, prin ordin, manualele școlare de clasa a V-a pentru cinci discipline: Istorie, Educație tehnologica, Informatica, Limba engleza (limba moderna 2) și Limba engleza (limba moderna 1) - studiu intensiv. Decizia survine în urma rezoluțiilor formulate de Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor (CNSC) pe marginea contestațiilor depuse de editurile participante la licitația organizata de Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE) în cursul acestui an.


Manualele școlare pentru cele 5 discipline menționate mai sus se adauga celor aprobate la începutul lunii august pentru 7 discipline din loturile care nu au facut obiectul contestațiilor.


Joi, 7 septembrie, editurile vor depune la CNEE manualele aprobate astazi, alaturi de versiunile digitale corespunzatoare. Ulterior, acestea vor fi încarcate pe platforma manuale.edu.ro, iar în perioada 11-15 septembrie, cadrele didactice care predau la clasa a V-a își vor exprima opțiunile în raport cu oferta existenta. În funcție de aceste opțiuni, Ministerul Educașiei Naționale va semna contractele cu editurile furnizoare. Calendarul de distribuție prevede livrarea tirajelor catre școli la începutul lunii octombrie.

Despre noi

Portofoliu

Redactie

Companie

Campanii

Contact

Noutati editoriale

Scriitori

Literatura populara

Revista Regatul Cuvintelor

Eveniment

Micul scriitor

Proza

Editura Zorio

Editorial

Video - Audio

Poezii

Personalitati literare

Carti online

Educatie

Cartea care imi place

Teatru radiofonic

Limba romana

Este parerea mea

Literatura clasica - proza

Literatura clasica - poezie

Formular de contact

Trimite