Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/literatu/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/literatu/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/literatu/lib/db/db.lib.php on line 256
Literatura copii

Petre Crăciun s-a întâlnit cu elevii Școlii Gimnaziale nr. 5 din Giurgiu, in cadrul programului Școala Altfel (ziua a III-a)
 


Miercuri 8 aprilie, în a treia zi a Săptămânii Școala Altfel, scriitorul Petre Crăciun, membru al Filialei pentru Copii și Tineret din cadrul Uniunii Scriitorilor, și directorul portalului Literatură Copii, s-a întâlnit cu elevii ai Școlii Gimnaziale nr. 5 din Giurgiu. Intalnirea a fost organizată în cadrul proiectului Caravana cărții pentru copii ințiat de Editura Zorio și Cenaclul literar Luceafărul, condus de Dunia Pălăngeanu, in parteneriat cu Inspectratul Școlar Giurgiu, reprezentat de inspector Dana Ciobanu.Au participat elevi de la clasele I și a II-a, care au prezentat un program artistic deosebit de atractiv, au recitat din creatiile lor si din cea a scriitorului Petre Crăciun.


Scriitorul giurgiuvean le-a vorbit elevilor si părintilor prezenti despre cartile sale, indeosebi despre volumul Basme, care a suscitat un mare interes din partea celor prezenti. Totodata, Petre Craciun a recitat pentru publicul prezent poeziile Taina ghemului de ata si E cel ce locuieste-n alfabet.


Au primit diplome pentru implicarea lor in organizarea acestei frumoase intalniri prof. pentru invatamantul primar Anișoara Simion și Georgeta Enache, recum si directorul scolii, prof. Gheorghe Bivolaru.


Cu acest prilej a fost lansat si numarul I al revistei scolare ”Vlastare dunarene”, ingrijit de prof. Georgeta Enache.


Multumim publicistului si omului de televiziune Emil Talianu pentru participarea și la aceasta etapa a Caravanei cartii pentru copii.


Joi, 9 aprilie, Petre Craciun se va intalni cu elevii Scolii nr. 280 din Capitala.


Literatura Copii


Despre noi

Portofoliu

Redactie

Companie

Campanii

Contact

Noutati editoriale

Scriitori

Literatura populara

Revista Regatul Cuvintelor

Eveniment

Micul scriitor

Proza

Editura Zorio

Editorial

Video - Audio

Poezii

Personalitati literare

Carti online

Educatie

Cartea care imi place

Teatru radiofonic

Limba romana

Este parerea mea

Literatura clasica - proza

Literatura clasica - poezie

Formular de contact

Trimite