Poveștile din Țara Copiilor Fericiți au bucurat suflete de nepoți și bunici din Brăila
Marți, 25 aprilie a.c., de la ora 18:00, a avut loc- la C.A.R.P. Brăila, lansarea volumului Povești din Țara Copiilor Fericiți, de Petre Crăciun, apărut la Editura Zorio. Scriitorul a ajuns la Brăila nu întâmplător, ci invitat de redacția revistei manifest Litera13, onorând cu lansarea volumului domniei sale ședința Cenaclului Casa Speranței de la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor - Ana Aslan. Seara literar-muzicală Povești pentru nepoți și bunici a fost finalizată de epigramiștii cenaclului.
Au participat scriitori din Brăila, oameni de cultură, jurnaliști, copii și alți iubitori de literatură pentru copii. Lansarea s-a încheiat cu o sesiune de autografe. Acesta fiind cel de-al doilea eveniment al zilei, primul fiind reprezentat de minunata întâlnire de la Direcția pentru Asistență Socială și Protecția Copilului din Brăila, unde- în fața a 30 de copii instituționalizați, Petre Crăciun și-a prezentat cărțile de povești, basme și poezii pentru copii.
Aceștia au ascultat cu sufletul la gură poveștile din ultimul volum publicat- Povești din Țara Copiilor Fericiți. A fost prezentă la manifestare directoarea DASPC Simona Cimpoae. La fel de încântați au fost copiii cât și membrii Cenaclului Casa Speranței de recitalurile grupului muzical E.V.I. Music Band condus de profesorul Ionel Ene.

Astăzi, 26 aprilie, scriitorul Petre Crăciun va fi prezent la Galați pentru a prezenta și publicului gălățean volumul de Povești din Țara Copiilor Fericiți, ilustrat de graficiana Anca Smărăndache.
Virgil Andronescu
Video de Dan Bordea


Despre noi

Portofoliu

Redactie

Companie

Campanii

Contact

Noutati editoriale

Scriitori

Literatura populara

Revista Regatul Cuvintelor

Eveniment

Micul scriitor

Proza

Editura Zorio

Editorial

Video - Audio

Poezii

Personalitati literare

Carti online

Educatie

Cartea care imi place

Teatru radiofonic

Limba romana

Este parerea mea

Literatura clasica - proza

Literatura clasica - poezie

Formular de contact

Trimite