Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/literatu/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/literatu/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/literatu/lib/db/db.lib.php on line 256
Literatura copii

Scriitorul Petre Craciun s-a intalnit cu elevii clasei a II-a de la Scoala Gimnaziala nr. 280
Joi, 4 aprilie, scriitorul Petre Craciun s-a intalnit cu elevii clasei a II-a de la Scoala Gimnaziala nr. 280 din Capitala, invatator Mihaela Feiffer. Intalnirea a fost prilejuita de programul foarte dens de activitati pe care scoala l-a initiat cu prilejul saptamanii Scoala Altfel.


Intalnirea a debutat cu vizionarea filmului “Copiii recita din volumul Taina ghemului de ata” realizat de Petre Craciun, unii dintre elevii prezenti in film fiind prezenti si la aceasta intalnire.


Dupa acest moment, elevii i-au prezentat scriitorului cartile realizate chiar de ei in cadrul unui proiect care are in vedere cresterea interesului copiilor pentru lectura.Mai multi copii au recitat poezii cuprinse in cartile realizate de ei in cadrul orelor de curs.


Ulterior, Petre Craciun le-a recitat copiilor mai multre poezii din volumul “Taina ghemului de ata” si le-a vorbit despre povestea dintre o fetita de sapte ani, Ioana, si caine Codita (volumul “Candva ma chema Codita”, Editura Zorio 2012).


Cu numai o zi inainte, elevii scolii s-au intalnit si cu scriitoarea Ana Blandiana. Felicitari conducerii scolii pentru actiunile foarte frumoase care au fost organizate in acesta perioada. Trebuie sa mai amintim ca elevii scolii au participat activ si la Campania “O carte pentru Valea Plopului”, initiate de Literatura Copii si Optimal Media, fiind adunate peste 500 de volume.


Redactia

Despre noi

Portofoliu

Redactie

Companie

Campanii

Contact

Noutati editoriale

Scriitori

Literatura populara

Revista Regatul Cuvintelor

Eveniment

Micul scriitor

Proza

Editura Zorio

Editorial

Video - Audio

Poezii

Personalitati literare

Carti online

Educatie

Cartea care imi place

Teatru radiofonic

Limba romana

Este parerea mea

Literatura clasica - proza

Literatura clasica - poezie

Formular de contact

Trimite