Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/literatu/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/literatu/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/literatu/lib/db/db.lib.php on line 256
Literatura copii

Seria de filme pentru copii „Aventurile Micilor Vedete” continua! Au fost lansate două noi filme
Ce au in comun o paine integrala si un parc salvat de la distrugere? Seria de filme pentru copii „Aventurile Micilor Vedete” continua!

Un mare succes!

Joi 24 Octombrie ora 19.00, Scoala de Film si Televiziune pentru copii „Micile Vedete” a lansat doua noi filme de scurt metraj pentru copii: „Micile Vedete in bucataria alimentelor sanatoase” si „Aventurile Micilor Vedete in parc”. Filmele au fost lansate la cinematograful Movieplex din mall Plaza Romania, iar aceste productii fac parte dintr-un amplu proiect cinematografic, unic in Romania, seria de filme de scurt metraj pentru copii cu teme educative „Aventurile Micilor Vedete”. La Premiera au fost prezenti peste 400 de invitati iar pe covorul rosu au pasit Micile Vedete impreuna cu membrii familiilor lor alaturi de invitatii lor speciali care au apreciat munca lor. Le multumim pe aceasta cale ca au fost alaturi de micile vedete dnei. Andreea Caranda, producator Pro Tv, directorul Televiziunii Favorit, dl Dorin Grama , directorul Scolii 174 Constantin Brancusi, dl Ion Georgescu.
Ema Pendiuc (vedeta TVR2), producatoarea filmelor a declarat: „Suntem cu o treapta mai sus. Asa ne-au spus cateva sute de invitati care au pasit aseara pe Covorul Rosu la premiera filmelor noastre. Au si avut ce vedea. „Micile Vedete in bucataria alimentelor sanatoase” este primul film de scurt metraj artistic pentru copii, din Romania, pe tema alimentatiei sanatoase bazata pe alimente bio, ecologice, organice si care explica diferenta dintre aceste denumiri si celelalte pe care le intalnim pe etichete, precum traditional sau natural. Iar eu, personal, am avut parte de o intalnire magica. La premiera a fost prezenta Andreea Caranda de la PRO TV, impreuna cu fiul ei, eroina mea din copilarie, din emisiunea Abracadaba, careia i-am marturist ca a fost inspiratia noastra pentru Scoala Micile Vedete. A fost de vis, iar parerea unanima a spectatorilor, a Micilor Vedete si a echipei de productie, este ca aseara, am vazut cel mai bun film de pana acum, din toata seria de scurt metraje pentru copii: filmul „Aventurile Micilor Vedete in parc” .
Ariana Pendiuc, tanara regizoare a filmelor completeaza: „Jocul actoricesc al copiilor care a fost la cel mai inalt nivel. Au dat tot ce au avut mai bun. Iar la „Aventurile Micilor Vedete in parc” se vede cu ochiul liber progresul pe care l-au facut in cei trei ani de cursuri, pentru ca in acest film a jucat grupa de elita a Scolii Micile Vedete. Scenariul, calitatea imaginii, muzica si tema foarte actuala a filmului, salvarea unui parc de la constructia unui mall in locul lui, au dus la un rezultat final de care pot spune si eu, in sfarsit , ca sunt multumita.
„Filmele din seria „Aventurile Micilor Vedete” au devenit deja un fenomen. Anul trecut am calatorit la festivaluri de film pentru copii in intreaga lume si, credeti-ma, ca toti se mira cum reusim sa facem astfel de premiere, cu sute de spectatori, pentru filme de scurt metraj. Iar eu le spun ca Romania este insetata dupa filme romanesti pentru copii, distractive, educative si pozitive” a conchis producatorul filmelor, Ema Pendiuc. Productiile au participat la festivaluri internationale de prestigiu din Franta, Olanda, Germania, S.U.A., Ucraina, Iran si altele.
Seria „Aventurile Micilor Vedete” ajunse la un numar de 15 filme de scurtmetraj au fost realizate in mai putin de 3 ani, iar doua dintre acestea au participat la prestigiosul Festival de Film de la Cannes, la sectiunea Short Film Corner si Romanian Short Waves, in 2011 si 2012.
Scoala de Film si Televiziune pentru Copii „Micile Vedete”, www.micilevedete.ro, este prima scoala de film si televiziune pentru copii din Romania, care se adreseaza exclusiv copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani. Scoala „Micile Vedete” este un proiect educativ unic si contribuie la o dezvoltare armonioasa a copiilor. Acestia invata jucandu-se, isi inving emotiile, isi cultiva creativitatea si isi dezvolta vocabularul si dictia. Copiii studiaza trei discipline: tehnica de filmare, interpretare si dictie, avand la dispozitie aparatura profesionala, un sistem de talent management si plan individual de dezvoltare. Din program fac parte si vizitele la studiourile de film Castel Film si Televiziunea Romana.

Evenimentul este sustinut de: Partener Principal: Naturalia

Parteneri Educationali: Primaria Sectorului 1 si Primaria Sectorului 6

Parteneri Strategici: Cinematograful Movieplex, Plaza Romania, Devin, Ferma Cocosu Rosu

Parteneri Gold: Apidava, BioCortina, Rehoma

Parteneri: Diverta, Tymbark, Bookfest - editia de Craciun, Oriflame, Chupa Chups, Cofetariile Georgi, Keops Star, Chipita - Fineti, Cora, Perenna, Aquila, Expert Trading, Top Production, Blu Party, Head Print, Hotel Escalade - Poiana Brasov, Cofetaria Alice, La gratar

Parteneri Media: Revista Draga mea pentru copii, ziarul Ring, ziarul Romania Libera, revista Avantaje, revista Doxi, revista Ioana, literaturacopii.ro, ziaruloval.ro, Radio3net Florian Pitis, revista Femeia, casa mea.ro, Bebelu.ro, Observatorul Cultural, Superbebe, Talente de nazdravani, Clopotel.ro, Copilul.ro, mami.ro, parinti.ro, Rose Mary School.

Despre noi

Portofoliu

Redactie

Companie

Campanii

Contact

Noutati editoriale

Scriitori

Literatura populara

Revista Regatul Cuvintelor

Eveniment

Micul scriitor

Proza

Editura Zorio

Editorial

Video - Audio

Poezii

Personalitati literare

Carti online

Educatie

Cartea care imi place

Teatru radiofonic

Limba romana

Este parerea mea

Literatura clasica - proza

Literatura clasica - poezie

Formular de contact

Trimite