Trei dintre basmele scriitorului Petre Crăciun au făcut obiectul unor subiecte de examen la UNATC, departamentul Scenografie
 


Trei dintre basmele scriitorului Petre Crăciun au făcut obiectul unor subiecte de examen la UNATC, departamentul Scenografie. Studenții coordonați de conf. univ. dr. Adriana Raicu, directorul departamentului, au avut ca temă de examen Basmul românesc. În afara celor trei basme amintite, au mai fost realizate scenografii și costume de scenă după basmele Zâna zorilor, Povestea porcului, Fata babei și fata moșului, Prâslea cel voinic și merele de aur și Bob de grâu.
La cele trei basme ale autorului Petre Crăciun au lucrat studenții: Daniela Banciu (Baiatul care vorbea cu florile), Flavia Ioana Stroe (Grădina ascunsă) și Ștefania Chircuș (Cămașa fermecată).
La prezentare expoziției care a premers examenului, a fost prezent și scriitorul Petre Crăciun, care a oferit cărți studenților și facultății, cu acest prilej inițiindu-se o frumoasă colaborare între studenții departamentului și scriitorul Petre Crăciun, prin intermediul portalului Literatura copii și al editurii Zorio.

Cătălina Crăciun
Director editorial Editura Zorio

DSC_1827


DSC_1829


DSC_1840

Despre noi

Portofoliu

Redactie

Companie

Campanii

Contact

Noutati editoriale

Scriitori

Literatura populara

Revista Regatul Cuvintelor

Eveniment

Micul scriitor

Proza

Editura Zorio

Editorial

Video - Audio

Poezii

Personalitati literare

Carti online

Educatie

Cartea care imi place

Teatru radiofonic

Limba romana

Este parerea mea

Literatura clasica - proza

Literatura clasica - poezie

Formular de contact

Trimite