Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/literatu/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/literatu/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/literatu/lib/db/db.lib.php on line 256
Literatura copii

Programul Editurii Zorio și al scriitorului Petre Crăciun în această toamnă
În această toamnă, Editura Zorio și scriitorul Petre Crăciun vor participa la o multitudine de evenimente editoriale din țară și de peste hotare.


Publicăm calendarul cu evenimentele confirmate până în prezent. Acesta va fi îmbogățit pe parcurs.
1.    Târgul de carte organizat de Biblioteca I.A. Bassarabescu, prima ediție – 13-14 septembrie
2.    Târgul de carte pentru copii – Carte pentru viata, educatie pentru siguranță, organizat de Centrul Cultural al M.A.I. – 27-28 septembrie
3.    Atelierul ”Lecturile Regatul Cuvintelor”, de la Biblioteca Națională a României – 28 septembrie, ora 18.00.
4. Întâlnire cu elevii de gimnaziu și liceu organizată de Biblioteca Municipală din Adjud. Vor fi prezentate lucrările ”Aripi de rouă” și ”Când cimpanzeul devine om” - 2 octombrie.
5.    Salonul Hunedorean al Cărții, a XIX-a ediţie, organizat de Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva -17 – 20 octombrie 2018.
6.     “Târgul de povești pentru copii”, organziat de Clubul de carte “Cu copiii la povesti”. Târgul se va desfășura în perioada 20-21 Octombrie 2018, în interiorul Cetății Alba Carolina. Prima ediție.
7.    Lansarea cărților ”Aripi de rouă. Antologie de poezie pentru copii” și ”Poveștile-flori și poveștile-stele” la Chișinău – luna noiembrie.
8.    Târgul de carte Gaudeamus, ediția 2018. Lansarea cărților ”Aripi de rouă. Antologie de poezie pentru copii” și ”Poveștile-flori și poveștile-stele”.


Pentru organizarea unui eveniment cu participarea scriitorului Petre Crăciun vă rugăm să sunați la 0747779034 sau sa trimiteti un e-mail la adresa literaturacopii@gmail.com.

Editura ZORIO

Despre noi

Portofoliu

Redactie

Companie

Campanii

Contact

Noutati editoriale

Scriitori

Literatura populara

Revista Regatul Cuvintelor

Eveniment

Micul scriitor

Proza

Editura Zorio

Editorial

Video - Audio

Poezii

Personalitati literare

Carti online

Educatie

Cartea care imi place

Teatru radiofonic

Limba romana

Este parerea mea

Literatura clasica - proza

Literatura clasica - poezie

Formular de contact

Trimite