Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/literatu/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/literatu/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/literatu/lib/db/db.lib.php on line 256
Literatura copii

Drumul poveștilor. Pe urmele marilor povestitori români, activitatea 1 la Giurgiu
La sediul Bibliotecii Județene „I.A.Bassarabescu”, din Giurgiu, a avut loc lansarea proiectului „Drumul poveștilor. Pe urmele marilor povestitori români”. Biblioteca județeană din Giurgiu este partener oficial în proiect.Primii beneficiari ai noului proiect au fost elevii claselor a IV-a A și B de la Școala Gimnazială Nr. 1 „Sf. Gheorghe” din Giurgiu.
Ne-am bucurat de prezența doamnei Daniela Bardan, managerul Bibliotecii „I.A.Bassarabescu”, care a ținut să sublinieze faptul că este o onoare și o mare bucurie alegerea Bibliotecii Județene ca deschizătoare a proiectului „Drumul poveștilor” și a lansării ”Caietului de lectură ”.
Le-am povestit elevilor de ce m-am gândit la acest proiect, care este calendarul activităților sale, de ce mi-am propus să mergem pe urmele celor care au cules sau au scris propriile povești. Elevii din Giurgiu au fost primii care au putut afla ce conțin volumele ”Portrete ale marilor povestitori români” și ”Caietul de lectură”.


Copiii prezenți la întâlnire au ascultat apoi povestea „Țara copiilor fericiți” pe care le-am citit-o. Șase dintre ei au pus întrebări, devenind actori în filmul pe care îi voi realiza împreună cu Cilinca Robert și care ne va însoți pe parcursul acestor luni.


Încă o data, Biblioteca județeană „I.A.Bassarabescu”, Secția Împrumut pentru Copii, s-a dovedit o gazdă primitoare pentru poveștile trecute și prezente și bineînțeles îi așteaptă pe iubitorii de povești la celălalt proiect comun, „Povestea de vineri cu Petre Crăciun”.


Despre noi

Portofoliu

Redactie

Companie

Campanii

Contact

Noutati editoriale

Scriitori

Literatura populara

Revista Regatul Cuvintelor

Eveniment

Micul scriitor

Proza

Editura Zorio

Editorial

Video - Audio

Poezii

Personalitati literare

Carti online

Educatie

Cartea care imi place

Teatru radiofonic

Limba romana

Este parerea mea

Literatura clasica - proza

Literatura clasica - poezie

Formular de contact

Trimite