Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/literatu/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/literatu/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/literatu/lib/db/db.lib.php on line 256
Literatura copii

Sunteți prea ocupați să vă traiți viața în care nu mai încap nici măcar copiii pe care i-ați adus pe lume
Voi, părinții și ceilalți oameni mari trăiți într-o lume care nu are nicio legătură cu realitatea și nici cu noi, copiii. Stați toată ziua încruntați, vă certați din te miri ce, vorbiți tot timpul despre serviciu, fotbal, bere, haine de firmă sau farduri. Vă pierdeți tot timpul cu cele mai mari prostii: să primiți funcții, să vă bateți adversarii de la serviciu sau din politică, să arătați bine, să vă luați mașini care se învechesc după trei luni.


Sunteți prea ocupați și nu aveți niciodată timp de noi. Ne trimiteți la grădi sau la școală cu asistentul, cu secretara sau cu SPP-istul. Ne cumpărați jucarii, haine, telefoane mobile ca să ne găsească bona, dar nu sunteți prietenii noștii. Nu știti cu adevărat ce bucurii avem, ce supărari avem.


Habar nu aveți ce credem despre voi. Sunteți prea ocupați să vă traiți viața în care nu mai încap nici măcar copiii pe care ați avut plăcerea de a-i aduce pe lume.


La un moment dat, vă veți trezi din toată nebunia asta… Atenție, atunci noi vom fi mari, oameni în toată firea. Vom purta numele voastre, dar nu vom avea prea multe in comun. Vom avea același domiciliu, dar nu veți ști niciodată cine suntem, ce amintiri avem.


Nu veți putea cumpăra niciodată, cu toate conturile voastre, amintirile care lipsesc, sufletele însingurate și copilăria pe care ne-am petrecut-o printre frustrările, rumorile și distracțiile voastre. (Foto: maraton.info.ro)


Gigel

Despre noi

Portofoliu

Redactie

Companie

Campanii

Contact

Noutati editoriale

Scriitori

Literatura populara

Revista Regatul Cuvintelor

Eveniment

Micul scriitor

Proza

Editura Zorio

Editorial

Video - Audio

Poezii

Personalitati literare

Carti online

Educatie

Cartea care imi place

Teatru radiofonic

Limba romana

Este parerea mea

Literatura clasica - proza

Literatura clasica - poezie

Formular de contact

Trimite